"Отвъд ограниченията" - новият интерактивен спектакъл на Цвета Балийска

Той е напълно спонтанен и импровизационен театър
11 фев 2022 16:02, Ния Христова
3

Актрисата Цвета Балийска представя новият си интерактивен спектакъл "Отвъд ограниченията" и песента "Хвани моята ръка".
 
"Блейбек театърът играе историите на хората от публиката. Той е напълно спонтанен и импровизационен театър, всичко се случва тук и сега. Спектакълът "Отвъд ограниченията" беше вдъхновен от пандемията. Много бързо започнахме да играем чисто онлайн", сподели тя пред Bulgaria ON AIR
 
"Установихме, че се получават страхотни представления, въпреки че не сме всички в едно пространство. Решихме, че ще смесим двата формата и ще направим хибридно представление. Публиката е на живо в театър "Възраждане" и чрез стрийминг с 3 камери се снима от 3 гледни точки. Съвсем различно е, когато комуникираш онлайн с публиката", разказа още тя.
 
"Налага се да се адаптираме. Имахме съпротиви в началото, но установихме, че това е ситуацията. Даже дава добавена стойност, открихме ново поле за изява и среща с публиката", отбеляза Балийска.
 
Следващото представление ще се състои на 17 февруари от 19 ч. в театър "Възраждане", а подробна информация може да намерите на страницата на Playback Theatre "Here and Now" във Facebook.
 
Песента "Хвани моята ръка" също е произлязла благодарение на театъра и срещите с публиката.
 
Гледайте целия разговор във видеото. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
"Отвъд ограниченията" А?!?!? Че и на живо. До преди 3 4 месеца целия т.нар. елит пяхте друга песен - да се ваксинираме и да си сЕдим дОма нали продажници?!?! Аз гледам и "лпбимия" сайт ДНЕС.. Преди имаше норматив за поне 25-30 новини за ковид дневно, а напоследък пишат по 4 5 сводки на ден. Явно сега е спусната друга директива и ковида вече не е толкова страшен.Честито на вакс***рите - набоцкахте се за нищо, но пък "безплатно" ;)